Εντυπωσιακά πλάνα από το «παγωμένο σπήλαιο» της Αλάσκα! (βίντεο)

Κοσμος

Το σπήλαιο “Mendenhall Ice Caves” της Αλάσκας είναι ένα από τα πιο όμορφα ολόκληρου του κόσμου. Το βίντεο θα σας πείσει…
Παλάτι του πάγου; Όχι ακριβώς αλλά σίγουρα η επίσκεψη στο σπήλαιο από πάγο στην Αλάσκα θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Το σπήλαιο «Mendenhall Ice Caves» στην περιοχή Juneau της Αλάσκας είναι φτιαγμένο από πάγο. Το σπήλαιο στην πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί από νερό που κατέληγε στην περιοχή εκεί και πάγωνε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με την πάροδο του χρόνου, ο πάγος αυτό έλιωσε και δημιούργησε μια εσοχή που λειτουργεί σήμερα σαν είσοδο για το αξιοθέατο. Το χρώμα του πάγου είναι καταγάλανο δημιουργώντας μια απίστευτα υπερφυσική αίσθηση στον επισκέπτη.

Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία ή να νοικιάσετε καγιάκ για να το επισκεφτείτε. «Η εμπειρία είναι απίστευτη. Είναι μία από τις πιο όμορφες σπηλιές ολόκληρου του κόσμου», δηλώνει μια επισκέπτρια. Tο συγκεκριμένο σπήλαιο από πάγο δημιουργήθηκε το 2012, όμως μπορεί να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn