Θρίλερ με Ντίας στην ΑΕΚ

Αθλητικα

Όλα ανοιχτά για Χόρχε Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ. Αν και πριν λίγα 24ωρα φαινόταν κλεισμένος ο Αργεντινός επιθετικός από τους «κιτρινόμαυρους», πλέον, οι διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών είναι σε οριακό σημείο, καθώς ο παίκτης δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος από την Τζοχόρ.

Η διορία δύο ημερών που έχει δώσει η Ένωση στον ποδοσφαιριστή εκπνέει και πλέον ασκείται μεγάλη πίεση από την ελληνική ομάδα στον 26χρονο επιθετικό ώστε να υπάρξει άμεσα οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή έχουν προγραμματίσει ταξίδι για τη Μαλαισία ώστε να μιλήσουν με τους ανθρώπους της Τζοχόρ, που ζητούν από τον Ντίας να κατεβάσει τις απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τα δεδουλευμένα του, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των σπορ». Τα χρήματα που του οφείλονται είναι αρκετά και ο παίκτης δεν δείχνει διάθεση να κάνει πίσω και αν δεν τελειώσει άμεσα το θέμα ο μάνατζερ του θα κινηθεί νομικά ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χάσει τα χρήματά του ο Αργεντινός.

Όλη αυτή η διαδικασία πάει κάπως πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, που έχει πάντα στη λίστα της τον Ναμπίλ Μπαχούι που αγωνίζεται ως εξτρέμ και τον Φεντερίκο Μπράβο που είναι στην αναμονή.

Πηγή: sport-fm.gr

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn