Σε υψηλά επίπεδα η τουριστική κίνηση στο Ζαγόρι

Ταξιδια

Οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Ζαγόρι εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αισιόδοξοι για καλύτερη συνέχεια με το τριήμερο των Φώτων.

Ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια και ταβέρνες, «πήραν βαθιά οικονομική ανάσα για να συνεχίσουν με περισσότερη αισιοδοξία στη νέα χρονιά», σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Ζαγορίου, Βασίλη Σπύρου.

Οι πληρότητες ήταν ικανοποιητικές, έως και υψηλές, στα καταλύματα και στα ξενοδοχεία, ενώ στα περισσότερα χωριά του Ζαγορίου για το τριήμερο των Φώτων, όλα δείχνουν ότι θα κινηθούν ακόμη καλύτερα.

Όπως ανέφερε ο κ. Σπύρου, το Ζαγόρι έχει αποκτήσει τον τίτλο του αγαπημένου τουριστικού προορισμού Ελλήνων και ξένων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κυρίως βέβαια σε περιόδους εορτών και αργιών και πρόσθεσε:

«Ζητούμενο όμως και στόχος όλων μας, είναι να κρατάμε ψηλά αυτόν τον τίτλο, μέσα από την συνεργασία, την κοινή προσπάθεια και αλληλεγγύη όσων δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο», σημειώνοντας, ότι υπάρχει συνεργασία των φορέων και των επαγγελματιών του τουρισμού, για την καλύτερη προώθηση του προϊόντος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δήμαρχος Ζαγορίου στην ανάγκη να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στους πολυάριθμους επισκέπτες, δεδομένου ότι οι ίδιοι μπορούν να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn