Στα χέρια του Marc Marquez η Honda RC213V-S έμαθε να κάνει σκι

Auto/Moto

Το Δεκέμβρη όλοι οι αναβάτες GP ονειρεύονται ξεκούραση και διακοπές σε τροπικές παραλίες. Ο καημός όμως κρατάει λίγο και τον Γενάρη αρχίζουν οι πρώτες φαγούρες, πρώτα στο δεξί χέρι (του γκαζιού) και μετά σιγά-σιγά σε ολόκληρο το σώμα.

Μόνο που υπάρχει ρητή απαγόρευση οδήγησης σε πίστες. Εννοείται στις ασφάλτινες. Γιατί οι άλλες, οι χιονισμένες, είναι ανοιχτές. Τις οποίες, με κάποιες στοχευμένες επεμβάσεις των μηχανικών, μπορεί να απολαύσει ακόμη και μία Honda RC213V-S με τον πρωταθλητή MotoGP 2016 στη σέλα.

Διευκρίνηση: τα λάστιχα δεν προέρχονται από τη Michelin. Για τις ανάγκες του δρώμενου επιστρατεύτηκε ο Αυστριακός παγκόσμιος πρωταθλητής «Speedway επί Πάγου»  Franz Zorn, ο οποίος εξόπλισε τα λάστιχα της Honda με καρφιά 3cm!

Απολαύστε λοιπόν τον 23χρονο ΜΜ93 να επιδίδεται στο άθλημα του MotoGSki πάνω στις χιονοσκεπείς αλπικές πλαγιές. Φυσικά πρόκειται για ένα προωθητικό δρώμενο της Red Bull στη φημισμένη πίστα Hahnenkamm του Kitzbühel, κοντά στο Salzburg (Βόρεια Αυστρία) με άτι την «παραλίγο» καθαρόαιμη MotoGP RC213V-S.

Παρότι δεν επρόκειτο για αγώνα, αυτό που βλέπουμε δείχνει την τρέλα του νεαρού με τους 5 τίτλους που αρνείται να οδηγήσει συμβατικά, ελέγχοντας τις ορμές του και το γκάζι. Αποτέλεσμα; Απίστευτα ακροβατικά.

Δείτε και απολαύστε

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn