Το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ από ναρκωτικά εξετάζουν οι Αρχές

Lifestyle

Το ενδεχόμενο να πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ από υπερβολική δόση ναρκωτιωκών εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση. Γι’ αυτό το λόγο κάλεσαν το σύντροφό του Fadi Fawaz να τους πει τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν «σβήσει» ο δημοφιλής τραγουδιστής ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mirror.

Μία εξέταση μετά θάνατον που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν η τελική και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» οι ερευνητές έχουν ζητήσει από τους παπαράτσι όσες φωτογραφίες έχουν τραβήξει από το σπίτι του τραγουδιστή ώστε να δουν ποιος μπήκε και βγήκε από αυτό λίγο πριν τον θάνατο.

Ο Fawaz είπε ότι ο λογαριασμός του στο Twitter, στον οποίο αναφερόταν ότι ο Μάικλ είχε αυτοκτονήσει, είχε χακαριστεί. Μιλώντας στην Daily Mirror είχε πει ότι τα ξημερώματα των Χριστουγέννων είχε κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του. «Δεν τον είδα ποτέ εκείνο το βράδυ. Η αστυνομία ξέρει τα πάντα, αυτό είναι το πιο σημαντικό» είχε πει.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn